Un grup de representants del Club Tir amb Arc Despí es va desplaçar a Terrassa el diumenge dia 5 de juliol de 2009 per participar en el LIX CAMPIONAT DE CATALUNYA D´AIRE LLIURE organitzat per la Federació Catalana de Tir amb Arc (FCTA) i a la vegada també XXI Premi Ciutat de Terrassa.

Antonio Gracia Díaz en la modalitat d’arc compost es va quedar a les portes de vuitens de final quedant en un lloable novè lloc donada l’elevada participació i el gran nivell dels participants. 

En la modalitat d’arc nu en categoria sènior, l’arquer Xavier Cano va quedar en tercer lloc en el XXI PREMI CIUTAT DE TERRASSA 2009 i amb un total de 99 fletxes llençades va acabar aconseguint el segon lloc en LIX CAMPIONAT DE CATALUNYA D´AIRE LLIURE després d’una disputada final, tenint que decidir-se tot a una sola fletxa, situació que es va d’haver de repetir en tres ocasions a causa dels empats consecutius amb l’altre finalista.

En la categoria de veterà en la modalitat d’arc nu Miguel Ángel Bárez ha rebut una menció per la seva participació.
En la categoria esquirol destacar també el primer lloc de Pablo Matín Chapinal i el tercer de Carlos Martín Chapinal en el XXI Premi Ciutat de Terrassa on participaven els petits en la modalitat d’arc nu.

Una petita anècdota és que la setmana anterior en un entrenament una de les pales de l’arc d’en Xavier Cano va dir prou trencant-se per la meitat, faltant només tres dies per a la competició i veient que les noves no arribarien a temps, el soci del club Juan Pedro Serrano en un acte de solidaritat va deixar-li les seves pales poden fer possible la seva participació podent aconseguir aquest segon lloc.

Categories: Uncategorized