El 26 de setembre de 2009 el Club Tir amb Arc Despí en l’afany d’anar adquirint experiència en competicions oficials es va desplaçar a Lleida, concretament a Pardinyes, per participar en el XVII TROFEU CIUTAT DE LLEIDA homologat per la RFETA.

Al ser una competició oficial els rànquings personals (punts acumulats) consten en el registre de la Federació per assolir amb el temps un mínim de punts necessaris per poder optar a participar en competicions nacionals e internacionals.

Els resultats del Club Tir am Arc Despí, en aquest trofeu, fòren :

A la categoria Sènior en modalitat d’arc nu:
– Xavier Cano…………………………………….1er classificat
– Xavier Reig……………………………………….4art classificat

A la categoria d’Esquirols:
– Ricard Reig Bonet……………………………1er classificat
– Pablo Martín-Albo Chapinal………………….3er classificat

A la categoria de Benjamí:
– Carlos Martín-Albo Chapinal…………………1er classificat

A la categoria d’Infantil:
– Andrea Reig Bonet……………………………1a classificada

Carlos Martín-Albo en la modalitat d’arc compost i categoria sènior es va quedar a les portes no passant el tall donada l’elevada participació i el gran nivell dels participants. Només comentar que va compartir diana amb Ignacio Catalan, arquer aragonès sots campió d’Europa i tres vegades campió d’Espanya en la seva modalitat.

Categories: Uncategorized