Una representació del Club Tir amb Arc Despí amb un equip format per 3 arquers en la modalitat d’arc compost s’han desplaçat a Olivella per a participar en el Segon Torneig per Equips Olivella celebrat avui diumenge 29 de Novembre

Molt fred  però el bon ambient com sempre han estat presents en tota la matinal. Després de la reunió explicativa de rigor sobre funcionament del open, els nostres arquers han disputat les seves eliminatòries amb molta tranquil·litat i concentració, com a resultat d’això han quedant en primer lloc a en la modalitat d’arc compost per equips i amb diferència respecte als segons classificats.

Recordar que al mateix torneig del 2008 l’equip d’arc compost que va participar aleshores va quedar en segon lloc per la única diferència d’una fletxa, aquest any si ha estat possible, un primer lloc. Ressaltar que es el primer cop que aquesta modalitat aconsegueix una victòria “per equips” per al club.
COMPONENTS DE L’EQUIP ARC COMPOST CLUB TIR AMB ARC DESPÍ
Antonio Cabellos
Carlos Martin – Albo
Pedro Molina
Categories: Uncategorized