Seguim sumant allà on anem, aquesta vegada amb els socis més habituals en competició oficial catalana de tir amb arc en recorregut de bosc 3D. El dia quatre de setembre es va celebrar l’última tirada de la Lliga Catalana combinada amb el Campionat de Catalunya en recorregut de bosc 3D. Una disciplina en la que consisteix en fer un recorregut per la muntanya dintre d’un circuit marcat i amb diferents dianes volumètriques d’animals emulant als nostres avantpassats en el que seria la caça amb arc però en aquest cas sense fer mal a cap animal.
Els resultats:
 
LLIGA CATALANA BOSC 3D 2011
JOSÉ Mª CARMONA: 2n class. arc Longbow Senior masculí. (esquerra de la foto)
LLIGA CATALANA BOSC 3D 2011
MIGUEL ÁNGEL BÁREZ: 1r class. arc Nu Veterà masculí. (A la dreta de la foto)
CAMPIONAT CATALUNYA BOSC 3D 2011
MIGUEL ÁNGEL BÁREZ: 2n class arc Nu Veterà masculí

LLIGA CATALANA BOSC 3D
ALICIA BERROCAL: 1a class. arc nu Senior femení. (A la dreta de la foto)
CAMPIONAT CATALUNYA BOSC 3D:
ALICIA BERROCAL: 3a class. arc Nu Sènior femení.

CAMPIONAT CATALUNYA BOSC 3D 2011:

MANEL VIDAL BLASCO: 2n class. arc recorbat. Veterà masculí

Però això no acaba aquí, el nostre veterà més actiu del club, en Manel Vidal Blasco, el dissabte dia 3 de setembre també va participar al Campionat de Catalunya de Veterans d’aire lliure, celebrat a Montjuïc, emportant-se el tercer lloc del podi agrupat amb l’arc nu, un reincident (en el bon sentit de la paraula) que demostra que en el tir amb arc l’edat no és un problema mentre el cos ho permeti.
Categories: Uncategorized