El passat dia 6 de Setembre d’enguany, es va celebrar al Camp de Tir del Fossat del Castell de Montjuïc la 6ª Edició del Trofeu Futurs Campions organitzat per Club Arc Montjuïc. Va comptar en la presència de mes de 30 arquers d’entre 7 i 18 anys, entre ells quatre representants del Club Arc Despí, obtenint molt bona classificació en les seves categories:

A la categoria d’Esquirols (fins a 8 anys):
– Pablo Martín-Albo Chapinal…………………1er classifica
– Ricard Reig Bonet……………………………2on classificat


A la categoria de Benjamí (de 9 a 10 anys):
– Carlos Martín-Albo Chapinal………………..1er classificat


A la categoria d’Infantil (de 13 a 14 anys):
– Andrea Reig Bonet…………………………3er classificat

Pablo Martín-Albo Chapinal va obtenir també el premi al participant més petit del conjunt de tots els clubs del torneig. Un cop més, en aquest cas els més joves del club, participem en un campionat deixant el nom del nostre municipi ben alt.

Categories: Uncategorized