El 2 d’agost i en motiu de la Festa Major 2009 de Vilanova i la Geltrú, el Club Esportiu del municipi ha organitzat el II Trofeu Ciutat Vilanova i la Geltrú, el club s’ha desplaçat a Vilanova sent el club amb major nombre de participants amb un total de 16 arquers.

El Trofeu s’ha celebrat amb força calor i a un gran nivell de competitivitat, tant en arc compost, com long bow i com amb arc nu, on hi havia un gran nombre de competidors de 13 clubs diferents, com L’Arboç del Penedès, Caldes de Montbui, Olivella, Olesa de Montserrat, Montjuïc i d’altres.

Al final de la segona tanda, els resultats obtinguts pels representants del nostre Club han estat:

Arc Tradicional (Long Bow i Recurvat)

1er. Josep Armentano
3er. Jose Mª Carmona

Arc Compost:
4r. José García Simón

Arc Nu Senior:
2on. Xavier Reig
4r. Xavier Cano

Arc Nu Juvenil:

1a. Esther García Salvador
2ª Alba Cano

Arc Nu Infantil:
1er Ricard Reig Bonet

Categories: Uncategorized