El diumenge dia 7 de juny es va celebrar al principat d’ Andorra el 2º TROFEU INTERNACIONAL CLUB DE TIR AMB ARC ENCAMP round 900 amb un total de 32 participants i on dos representats del Club Tir amb Arc Despí Antonio Manuel Gracia i Fco. Javier Abril, van desplaçar-se fins al principat per participar-hi en la modalitat d’arc compost, en un entorn immillorable.

En una matinal marcada per un vent molt variable la prova consistí en tres sèries de 30 fletxes tirades a distàncies de 60m, 50m i 40m on Antonio Manuel Gracia del Club Tir amb Arc Despí en la categoria d’arc compost sènior va fer 849 punts de 900 totals possibles classificant-se en primer lloc.

Felicitar i agrair als dos socis Antonio Manuel Gracia i Fco Javier Abril del Club Tir amb Arc Despí per haver participat i també per haver-nos representat com a club en aquesta tirada internacional al principat d’Andorra.
[ Més informació… // Fotos ]

Categories: Uncategorized