El dissabte 30 de maig, el Club Tir amb Arc Despí convidat per l’Ajuntament de Cornellà i amb motiu de la Cloenda de l’Esport en edat escolar 2009, va desplaçar tres dianes a Can Mercader on entre d’altres activitats especialment preparades per als nens el nostre club va participar com a novetat amb el tir amb arc.
Es va generar molt d’interès donat que constàvem en el programa de la festa. La prova és que un total de 127 participants amb edats que van dels 5 als 14 anys i algun pare van passar a provar-ho. A nivell organitzatiu 6 socis del club van fer possible que tot sortís sense problemes, controlant la cua d’espera, la seguretat, i donant cabuda a petits i grans amb els tres carrils destinats per a poder tirar.
La satisfacció per al nostre club ha estat el poder col·laborar i participar amb una població veïna del Baix Llobregat com és Cornellà de Llobregat, tot aportant el nostre granet de sorra en un acte tant multitudinari i important per a aquesta ciutat.

Esperem poder repetir l’experiència l’any vinent. Agraïm la col.laboració als socis: Antonio Cabellos, Joan Badiella, Simón, Miguel Ángel Bárez, Jordi Lao, Carlos Martín-Albo i Xavi Cano i als organitzadors d’esports de l’ Ajuntament de Cornellà per les atencions rebudes.

CLUB TIR AMB ARC DESPÍ.

Categories: Uncategorized