Una representació de dos equips del Club Tir amb Arc Despí format per 6 arquers i inscrits en dos modalitats, s’han desplaçat a Olivella per a participar en el Primer Torneig per Equips celebrat el diumenge 30 de Novembre. El fred que només marcava 0º C a les 9 del matí i el bon ambient com sempre han estat presents en tota la matinal.

Després de la reunió explicativa de rigor sobre funcionament del torneig, els nostres arquers han disputat les seves eliminatòries amb molta tranquil•litat i concentració, com a resultat d’això han quedant en segon lloc en les dos modalitats, arc nu i compost del total de set equips participants en arc nu i quatre equips en compost. El soci debutant en competició Carlos Martín Albo recentment incorporat al club, ha estat disputant junt amb als altres components de l’equip el torneig tipus lligueta (tots contra tots) fins al punt d’arribar al desempat per mort sobtada amb l’altre equip finalista i aconseguir un merescut segon lloc.

ELS EQUIPS DEL CLUB

ARC NU (sense ajudes com visors, estabilitzadors, clicker, buton )

  • Xavier Cano
  • Jordi Lao
  • Xavier Reig

ARC COMPOST (politges)

  • Carlos Martín – Albo
  • Antonio Cabellos
  • José García Simón

Agraïm el suport del nou soci Miguel Ángel Bárez que ens ha acompanyat per a veure per primera vegada l’ambient d’un torneig i expressant el seu desig de participar en la propera ocasió que sigui possible, porta dos mesos al club.

Més fotos a la web ARQUERS D’OLIVELLA.

Xavier Cano.

Categories: Uncategorized