Us he convidat a emplenar un formulari:
TIR AL POU Arc Despí

TIR AL POU

DATA: 18 d’abril de 2021 “VTirada al pou”. (16 d’abril tanquem inscripcions)
CONVOCATÒRIA: 9:30h
INICI: 10:30h
LLOC: CAMP ARCDESPI https://drive.google.com/file/d/0B9yZ_qZkQ1x4YTAxNDM2Y2QtZGU4Zi00NmNiLWFiMGEtZDY2MjJkYWJjOWNj/view?usp=sharing

L’objectiu d’aquest esdeveniment és fer un “Tir al Pou” que és una modalitat on tothom pot tirar. NO HI HA DISTINCIÓ DE SEXE NI EDAT.
L’únic requisit és usar arcs tradicionals o recorbats amb fletxes FLU-FLU (fusta- carboni- alumini).

Què és el tir al pou (o tir de setge)?
Es col·locarà una banderola i dibuixarem una diana al terra a una distancia considerable de la línia de tir, els arquers han de llançar les seves fletxes flu-flu al cel calculant la paràbola que ha de fer aquesta per aproximar-se el més possible al centre. Les tandes seran de tres fletxes i el sistema de comptatge s’explica directament al camp.

La confecció d’aquestes fletxes és exactament igual que les normals però amb plomes més grans, de com fer-les i el seu tir hi ha diversos vídeos a la xarxa.
https://www.youtube.com/watch?v=ujQ2pO8lP7c

INDISPENSABLE TENIR LA LLICÈNCIA FEDERATIVA VIGENT 2021.

PAGAMENT AL MATEIX CAMP.
PREU 5€

PREMIS
Primer: Espatlla de pernil
Segon: Ampolles de vi
Tercer: Un formatge

Tots aquells que vulguin assistir han d’omplir el formulari. És important registrar-se pel fet que hi ha un nombre de places limitat. Encara que l’aforament del camp ens permetria no limitar la participació, per tal de garantir la seguretat sanitària les línies de tir no seran de mes de 10 arquers per garantir un distancia de seguretat suficient.

Per a qualsevol dubte poseu-vos en contacte via correu-e club.
correu@clubarcdespi.org

OMPLIU AMB MAJÚSCULES SI US PLAU.

Categories: Tirada Social