L’objectiu d’aquesta tirada social del Club Arc Despí, és fer una jornada de “Tir al Pou”, encara que és una modalitat fora de qualsevol competició al nostre país, és un tipus d’esdeveniment on tothom pot tirar sense haver de preocupar-se de categories.
L’únic requisit és usar arcs tradicionals o recorbats (arc nu) amb fletxes FLU-FLU (fusta- carbono- alumini).
Data : 14 març 2015 “Tirada al pou”. ( Dimecres 11 de març es tanquen les inscripcions). Hora : 10h     Lloc : Camp de tir ARCDESPI

Què és el tir al pou ( o tir de setge)?
Es col·loca un llistó o es dibuixa una diana a uns 50 metres de la línia de tir, els arquers han de llançar els seus flu-flu al cel calculant la paràbola que ha de fer aquesta per aproximar-se el més possible al centre.La construcció d’aquestes fletxes és exactament igual que les normals però amb plomes més grans, de com fer-les i el seu tir hi ha diversos vídeos a la xarxa.Per a aquells socis que no disposin d’arc o fletxes FLU-FLU, el Club Arc Despí posarà a la seva disposició arcs i fletxes adequades a la tirada.

Recordeu:

  • Indispensable tenir la llicència federativa vigent 2015.
  • Tots aquells socis que vulguin assistir han d’omplir el formulari enviat per correu electrònic, abans del dimecres 11 de març.
  • És important registrar-se pel fet que hi ha un nombre de places limitat, i a més no volem que ningú es quedi sense calçotada.

Organització : es demana la col·laboració dels socis del club Arcdespí per donar un cop de mà i poder muntar la infraestructura de la tirada. Es convoca als socis a les 9h al camp.

Club Arc Despí.
Servei d’Organització.