El diumenge 10 de juny de 2012 es va celebrar el  I Trofeu Ciutat Sant Joan Despí amb la participació de 55 arquers de diversos clubs de tir amb arc d’arreu de Catalunya. El nivell ha estat molt alt comparable a un campionat de Catalunya i fins i tot d’Espanya.
La competició es va desenvolupar durant tot el mati,  es va estructurar en 5 modalitats de tir amb arc; compost, olímpic, arc nu, tradicional i longbow amb participació masculina i femenina. Destacar un bon nombre de participació femenina i per primera vegada quatre discapacitats per als que es va proporcionar totes les comoditats dintre de les nostres possibilitats com accés còmode sense barreres a la línia de tir aparcament reservat a prop dels accessos, etc…
La representació del nostre club ha estat molt nombrosa entre novells i arquers amb més experiència en competició, un total de 24 arquers a les diferents modalitats amb i un bon resultat per al Club Arc Despí. 
Agrair al nostre alcalde Antoni Poveda i al regidor d’Esports Ferran Liesa que fessin entrega dels trofeus als guanyadors. També a la presencia del sr. Ginés Ros regidor de via pública que va també va fer acte de presència. 
Des d’aquí volem destacar l’esforç que representa organitzar un trofeu d’aquesta magnitud però a la vegada i passats uns dies, apart de competir ens reconforta el sentir comentaris dels altres clubs participants que s’han trobat com a casa pel bon ambient regnant durant tota la jornada i felicitant-nos per l’organització del Trofeu.

VÍDEO PROMOCIONAL

Gràcies als representats dels club participants.

RESULTATS ARCDESPÍ
Arc compost homes
Jose Garcia Simon                  2º Classificat
Antonio Manuel Gracia            3º Classificat
Arc nu
Juan Pedro Serrano Manzano 2º  Classificat
Arc nu dones
Mª José Cortés Barrios            2ª Classificada
Tradicional homes
Juan Valverde Pérez               1º Classificat
Jose Luis Valverde Pérez        2º Classificat
Tradicional dones
Carina Mañas                         1ª Classificada
Longbow
Josep Armentano                    2º Classificat
Alfonso Olmedo                      3º Classificat

RESULTATS


Empreses col·laboradores:
EROSKI Supermecat Llobregat Centre
PANET Artesans forners
LA HOGUERA Restaurant
JACK AND JONES. Splau
CINEMES FULL HD. Splau
GAZOL Bellesa i Salut
VILA Pastissers.
FARMAFREE Parafarmàcia.
FOLLIA Restaurant


Salutacions cordials
CLUB TIR AMB ARC DESPÍ
Categories: Uncategorized