Club Arc Despí també hi va ser.
Tres dels nostres arquers per primera vegada van participar en el XXIX Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona Catalunya – Languedoc celebrat al fossà del castell de Montjuïc. El president del club Antonio Cabellos, Pedro Molina i JG.Simón, tots en la modalitat d’arc compost (politges) van representar al nostre club. Tot i que el dia va tenir de tot una mica, vent fred i amenaça de pluja finalment la meteorologia es va comportar.

Destacar el paper de JG. Simón amb 653 punts, donant-li dret a disputar un desempat “tête à tête” al millor de tres fletxes amb l’arquer Matí Rebollo del Terrassa.

 Només un punt el va privar de seguir endavant cap als vuitens de final, però igualment tot un èxit personal l’haver quedat en novè lloc donat el nivell dels arquers participants tant catalans com francesos. A més com a cosa profitosa en declaracions de JG.Simón van les sensacions personals que va experimentar en quant a concentració i tranquil·litat durant tota la competició, una novetat i un esglaó més  en l’aprenentatge continu per al que hem d’estar oberts i preparats tots els arquers un cop el material ja comença a estar mitjanament ajustat. Una per a recordar.

Categories: Uncategorized